Bemiddeling

Bent u op zoek naar flexibele zorgprofessionals voor uw zorginstelling? Exitum bemiddelt tussen verschillende soorten ZZP’ers in de zorg en zorginstellingen om een toekomstige samenwerking te realiseren. Wij screenen de ZZP’ers die bij ons aangesloten zijn erg goed waardoor wij in kunnen schatten of ze genoeg kwaliteiten hebben om bij uw organisatie aan de slag te kunnen. Veel ZZP’ers zijn al jaren bij ons aangesloten waardoor we precies weten waar hun sterke punten liggen en waarin ze ervaren zijn. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en stellen wij altijd snel een aantal geschikte kandidaten aan u voor.

Wij stellen hoge eisen aan onze zorgprofessionals en gaan na of ze daadwerkelijk aan al uw eisen voldoen. We zijn in bezit van hun dossiers, we houden in de gaten wat voor werkzaamheden ze doen voor verschillende zorginstellingen en we begeleiden ze op administratief gebied.

Voordelen

  • Tijdsbesparing
  • Geen lasten van administratieve en contractuele zaken
  • Snel de juiste kandidaat doe voldoet aan uw wensen

Als u op zoek bent naar flexibel inzetbare en/of zorgprofessionals voor een langere periode dan komen wij graag in contact met u om uw wensen door te nemen en te bespreken hoe een samenwerking eruit zou kunnen komen te zien. Stuur ons daarom gerust even een e-mail of neem telefonisch contact op. We kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Contact opnemen bemiddeling